Onze nieuwe workshopruimte opent januari 2020! Daarom geeft de Levenspadwandeling een TRY OUT van de workshop Bijenwastekenen op 30 januari van 19:00 tot 22:00. Normaal gesproken kost deze workshop € 35,-, maar omdat het een TRY OUT betreft zijn de kosten eenmalig € 27,50 per persoon.
 Een avond ontspannen bezig zijn met jezelf, je gevoelens, je gedachten, bewustzijn en ontspanning en creativiteit.
 
Wat is een bijenwastekening?
Een bijenwastekening maak je met blokjes gekleurde bijenwas en een warm strijkboutje. Door verschillende kleuren te gebruiken vervloeit de was in elkaar en ontstaan er intuïtieve tekeningen.
 
Wat ga je doen?
De avond begint met een geleide meditatie, om in contact te komen met je innerlijke inspiratiebron. Daarna ga je aan de slag met het maken van bijenwastekeningen. Wat zie je in de tekeningen? Het lezen van de tekeningen brengt je weer in contact met je eigen gevoel.
Voor wie?
Het leuke aan bijenwastekeningen maken is dat je niet hoeft kunnen schilderen of tekenen. Iedereen kan het! Na afloop krijg je een handout mee zodat je ook thuis aan de slag kunt gaan en je neemt natuurlijk jouw mooie en persoonlijke tekeningen mee naar huis.
 
Iets voor jou?
Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar levenspadwandeling@hotmail.com.
Kijk voor meer informatie over de Levenspadwandeling op onze website: www.levenspadwandeling.nl.
 
Er is plaats voor maximaal 8 personen, wees er dus snel bij!
Normaal gesproken kost deze workshop € 35,-, maar omdat het een TRY OUT betreft zijn de kosten eenmalig € 27,50 per persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *