Workshop Bijenwastekenen.
Een ochtend, middag of avond ontspannen bezig zijn met jezelf, je gevoelens, je gedachten, bewustzijn en ontspanning en creativiteit.
 
Wat is een bijenwastekening?
Een bijenwastekening maak je met blokjes gekleurde bijenwas en een warm strijkboutje. Door verschillende kleuren te gebruiken vervloeit de was in elkaar en ontstaan er intuïtieve tekeningen.
 
Wat ga je doen?
De avond begint met een geleide meditatie, om in contact te komen met je innerlijke inspiratiebron. Daarna ga je aan de slag met het maken van bijenwastekeningen. Wat zie je in de tekeningen? Het lezen van de tekeningen brengt je weer in contact met je eigen gevoel.
Voor wie?
Het leuke aan bijenwastekeningen maken is dat je niet hoeft kunnen schilderen of tekenen. Iedereen kan het! Na afloop krijg je een handout mee zodat je ook thuis aan de slag kunt gaan en je neemt natuurlijk jouw mooie en persoonlijke tekeningen mee naar huis.
 
Iets voor jou?
Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar [email protected].
Kijk voor meer informatie over de Levenspadwandeling op onze website: www.levenspadwandeling.nl.
 
Er is plaats voor maximaal 6 personen, wees er dus snel bij! 
De kosten voor deze workshop zijn 34,95 per persoon.
Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail en ben je ingeschreven. Ook staat in deze mail alle verdere informatie. Bij te weinig deelnemers behouden wij ons het recht voor de workshop te annuleren of in overleg een andere invulling te zoeken. Wij werken het liefste met 4 tot 6 deelnemers. Wij proberen zoveel mogelijk verschillende opties aan te bieden, waardoor er voor een ieder meer opties zijn. Het kan hierdoor ook voorkomen dat een datum door te weinig deelnemers toch niet door kan gaan.
Data en tijden van de workshops:
Donderdagavond 5 maart van 19:00 – 22:00 uur
Vrijdagmorgen 6 maart van 10:00 – 13:00 uur
Zondagmiddag 8 maart van 13:30 – 16:30 uur
Dinsdagmiddag 24 maart van 13:30 – 16:30 uur
Donderdagavond 2 april van 19:00 – 22:00 uur