Met de reizigersgids ga je een levenspadwandeling maken met je eigen leven als uitgangspunt. Hoe uniek is dat? Maar wat is een levenspad? Een levenspad is het leven, jouw leven, voorgesteld in een pad. Een pad waarover de mens voortgaat, waarover jij voortgaat. Een traject van het leven. Al eeuwen lopen mensen over oude paden. Met behulp van de reizigersgids loop je jouw pad en zullen er verhalen in je opkomen, momenten van bezinning zijn, verbazing, emotie, delen, overdenking of verwerking. Voelen, ruiken, horen en zien: de Levenspadwandeling daagt je uit om je zintuigen op scherp te zetten.

 

Wandelen met of zonder vraag?

De levenspadwandeling kun je wandelen zonder vraag vooraf en lekker blanco ontdekken wat er tijdens de wandeling op je pad komt. De levenspadwandeling kun je ook maken omdat je met een bepaald thema worstelt of een bepaalde vraag hebt. De reizigersgids helpt je om hier tijdens de wandeling over na te denken en brengt je tot nieuwe inzichten.  

Routebeschrijving Levenspadwandeling 

 De route van de levenspadwandeling is totaal ongeveer 10 kilometer. Het eerste gedeelte van de route is ongeveer 6 kilometer, het tweede gedeelte is ongeveer 4 kilometer. Het mooiste is om de route in een dag te doen, zodat je in dezelfde sfeer blijft en het een complete beleving is: met een begin en eind.

In de wandeling zijn twee punten opgenomen waar je de route eerder kan stoppen en je een snelle weg aangewezen krijgt om weer bij de parkeerplaats te komen van Kasteel Slangenburg.

In het tweede deel van de route is dit niet mogelijk, maar deze is beduidend korter.

Het spreekt vanzelf dat je tijdens de wandeling de regels respecteert die gelden in dit gebied en zijn opgesteld door Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten.

Bestel dan nu de Levenspadwandeling

Bestel de reizigersgids waarmee jij op pad kunt in de mooie natuur rondom kasteel Slangenburg in Doetinchem. In deze gids vind je een wandeling van 10 kilometer die je alleen of samen met iemand anders kunt lopen. In 1 of meerdere dagen.

Tijdens de wandeling kom je verschillende rustpunten tegen met ieder een opdracht of een levensthema.  Schrijf in dit boekje je gevoelens en je gedachten die de wandeling bij je oproepen.

Het boekje is alleen voor jou en bedoelt om later nog eens rustig door te lezen. Het boekje kan je ook weer even terugbrengen naar een idee of gevoel dat je tijdens deze wandeling hebt opgedaan. Zo vormt het een mooi verdiepend naslagwerk. 

De Levenspadwandeling liever cadeau geven? Door de mooie vormgeving en prachtige natuurfoto’s is de Levenspadwandeling een bijzonder en origineel cadeau.

De Levenspadwandeling wordt bij je thuis bezorgd in een leuk pakketje met de reizigersgids, een meditatie en een unieke bijenwastekening.

Jouw levensverhaal

Voel de rust, hoor de vogels, luister naar de wind, terwijl je zo rustig over dit pad loopt…en geniet.

Wat wandelaars zeggen

Deze wandeling heeft mij dichter bij mezelf gebracht

Dylan Bruin

Heerlijk om in de natuur bezig te zijn met een stukje verdieping

Bart Leegwater

Fijn om even stil te staan in de hectiek van alle dag

Charissa van Ooijen