De levenspadwandeling wordt door een team van mensen ontwikkeld en vormgegeven. Ik ben verantwoordelijk voor het concept en de inhoud van de levenspadwandeling.
Daar omheen is een team ontstaan van bijzondere mensen die allen op hun manier een steentje bijdragen. Met elkaar proberen we zorg te dragen dat jij een mooie levenspadwandeling kan beleven.
Ben je na de wandeling ook enthousiast geworden en wil je je inzetten voor de Levenspadwandeling? Stuur dan een mail en we bekijken samen de mogelijkheden op dat moment.

Waarom?

Deze levenspadwandeling is ontstaan uit een wandeling die ik zelf een jaar geleden heb gemaakt in de Slangenburg. Onderweg kwam ik een aantal bijzondere plekken tegen die mij aan het denken zette. Dit bleek de geboorte van de levenspadwandeling die jij gaat maken. Vanaf dat moment was er geen weg meer terug. Door veel te praten met dierbare mensen in mijn omgeving, die mij hebben  geadviseerd, geholpen, bijgestaan, feedback gegeven, maar vooral hun vertrouwen hebben gegeven in het concept, is het nu mogelijk voor jou om dezelfde wandeling te maken. Ik hoop dat je net zo verwondert en geïnspireerd raakt als ik!

De wandeling

Tijdens de wandeling kom je verschillende rustpunten tegen met ieder een opdracht of een levensthema. Schrijf in de reizigersgids je gevoel, gedachten, emoties die de wandeling bij je oproepen. Het boekje is alleen voor jou en bedoeld om later nog eens rustig door te lezen. Het boekje kan je ook weer even terugbrengen naar een idee of gevoel dat je tijdens deze wandeling hebt opgedaan. Zo vormt het een mooi verdiepend naslagwerk. De Levenspadwandeling liever cadeau geven? Door de mooie vormgeving en prachtige natuurfoto’s is de Levenspadwandeling een bijzonder en origineel cadeau. De Levenspadwandeling wordt bij je thuis bezorgd in een mooi pakketje met de reizigersgids, een meditatie, en een unieke bijenwastekening.

Opties

Consult
Op zoek naar meer verdieping? Het is mogelijk om een verdiepend of coachend consult aan te vragen na je wandeling om vanuit een meer spiritueel kader dieper in te gaan op je vragen. Ook kun je een verdiepend consult aanvragen bij de andere coach(es) die zijn aangesloten bij de Levenspadwandeling. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Verdiepende thema bijeenkomsten
Er worden regelmatig thema bijeenkomsten georganiseerd met onderwerpen uit de wandeling. Tijdens de bijeenkomst gaan we dieper in op een thema uit de wandeling en kunnen reizigers ervaringen met elkaar uitwisselen.

Het is mijn bedoeling deze wandeling op meer plekken in Nederland  te gaan uitzetten en de groep levenspadreizigers te laten groeien. Elke wandeling met nieuwe thema’s. Volg onze blog voor meer informatie over data en locaties.

Workshops
Er  worden workshops in aansluiting op de Levenspadwandeling georganiseerd, zoals bijvoorbeeld bijenwastekenen (Encaustic art) in combinatie met het leren lezen van de tekeningen (boodschappen in de tekeningen). Neem voor meer informatie contact met ons op.

Verkooppunten

Verkooppunt VVV in Doetinchem

De Levenspadwandeling is ook te koop bij het VVV kantoor in Doetinchem. 

Samenwerking met het Koetshuis Kasteel Slangenburg

De Levenspadwandeling is onder voorbehoud van beschikbaarheid ook verkrijgbaar bij Koetshuis Kasteel Slangenburg.

Landgoed Slangenburg is gelegen in de prachtige bossen van Doetinchem. Het Kasteel is gebouwd in 1354 en kent een uitgebreide geschiedenis. Het Koetshuis is gelegen op de binnenplaats van het Kasteel. Omgeven door een prachtig landgoed en dichtbij diverse uitvalswegen laten wij u graag een moment van rust ervaren.

De mogelijkheden

Écht contact met elkaar, met een vleugje Achterhoekse gastvrijheid. Ons team staat klaar om de dag in te vullen naar uw wens.

Lunchen
Iets te vieren?
Het ja-woord geven!
In alle rust vergaderen?
Een waardig afscheid
Exposeren

Het Koetshuis Slangenburg is dagelijks geopend van 10:00 – 17:00. 

Kijk voor meer informatie op: https://www.koetshuisslangenburg.nl/ 

Wandelpin

Heb je de Levenspadwandeling gemaakt en ben je op zoek naar een tastbare herinnering aan de wandeling? Bestel dan de wandelpin voor op je rugzak of geef hem cadeau. De wandelpin is voor €4,95 te koop en hier verkrijgbaar: https://wandelpin.nl/product/levenspadwandeling/ 

Vragen?

Voor al je vragen en wensen, vul het onderstaande formulier inen druk op verzenden.