Een consult.

Ik kan me voorstellen dat door de Levenspadwandeling een bepaald thema uit je leven weer naar boven komen. Of je komt er zelf even niet meer uit en vraagt je af welke weg je in moet slaan. Het is dan fijn als iemand met je meedenkt en je verschillende opties aanreikt. Wat je daar mee doet, blijft altijd jouw keuze.

Wil je even iemand je verhaal vertellen en een andere kijk krijgen op je situatie?   Dan is een consult iets voor jou!

De consulten worden door Jan Willem Koch persoonlijk gegeven. Jan Willem weet het liefst helemaal niets van jou. Wel is het belangrijk dat er een wederzijdse ¨klik¨ is. Dat geeft jou en Jan Willem het recht om toch niet verder met elkaar te werken. Vertrouwen, respect en openheid zijn daarbij enkele belangrijke sleutelwoorden. Ieder mens is uniek en er moet vertrouwen zijn in elkaar om te kunnen werken.

Voelt het goed, dan zal Jan Willem voorstellen met een Tarot legging of met andere inzichtkaarten te kijken en aan te voelen waar het volgens hem stagneert in jouw leven of waar jij nu staat (het moment van vandaag). Het is ook mogelijk dat je gewoon een keer jouw verhaal wilt vertellen aan een ¨vreemde¨. Dat kan soms al heel verlossend werken.

Jan Willem is direct en zal alles zeggen wat hij ervaart tijdens het consult. Niets moet, aan jou de keuze of je er iets mee wilt. Jan Willem zal dingen aanreiken en vragen of jij ze herkent. Zo ja, dan is het goed, het is immers jouw consult.

Jan Willem zal een verhaal vertellen, jouw verhaal. Hij wil dan graag weten of jij de dingen die hij vertelt herkent. Aan het eind van het consult zal helder zijn met welke issues jij te maken hebt op dit moment en wat eventuele belemmeringen zijn. Daarnaast kan er ook gekeken worden naar opties om verder te kunnen.

Soms is het leuk om te kijken wat Jan Willem zo over jou kan vertellen en doorkrijgt. Dan is 1 consult genoeg. Soms is er meer nodig en zijn er meerdere vervolgopties, altijd in overleg, altijd in jouw tempo, altijd op jouw verzoek.

Jan Willem werkt graag met de Tarot, diverse inzichtkaarten, Leela kaarten etc en heeft inmiddels veel ervaring opgedaan met persoonlijke consulten.

Er is nog veel meer over te vertellen, maar spreekt dit je aan, maak dan een afspraak via de mail. Opties zullen steeds onder in dit bericht te vinden zijn.

De afspraken vinden plaats in de workshopruimte van de Levenspadwandeling. Heb jezelf een andere wens of optie, laat het weten.

Tarief en voorwaarden.

Een consult duurt maximaal 90 minuten en kost 49,95 euro. Bij voorkeur dit graag contant vooraf afrekenen. Indien dit niet mogelijk is kun je ook pinnen.

Wanneer mogelijk?

Kijk voor vrije momenten in de blog agenda.