Het is vandaag 31 oktober, Halloween!

Dat doet me ineens denken aan een foto die ik ergens vorig jaar gemaakt heb. Ik heb ter voorbereiding van de Levenspadwandeling wel 1000 foto¨s gemaakt denk ik. Bij het terugkijken van de foto¨s die ik tijdens een wandeling gemaakt had, bleek er ineens een hele rare foto tussen te zitten. Bijzonder door zijn schoonheid, maar ook is de foto gek. Het lijkt erop dat er twee kastelen te zien zijn, om van de aparte bomen nog maar te zwijgen. Zou het dan toch spoken in de Slangenburg? In de reizigersgids tip ik ook even een bekend spookverhaal aan over kasteel de Slangenburg. Ze zijn er dus wel.

Heb jij ook wel eens gekke dingen in de Slangenburg meegemaakt? Ik hoor het graag.

Zo is en blijft de Slangenburg een bijzonder gebied waar verwondering in welke vorm dan ook je elke dag weer kan treffen.