Hierboven zie je een afbeelding van de kaart de Zon, uit de Raider Wait Tarot. De Raider Waite tarot is het meest gebruikte Tarotspel in de wereld.

Ik geef regelmatig cursussen Tarot en daarin gebruik ik ook de Raider Waite kaarten. Ik probeer vaak een meditatie te schrijven naar aanleiding van een van de kaarten uit deze Tarot. Voor de donkere dagen die gaan komen wil ik je een stukje zon en kracht brengen door je te verbinden met die zon en het kind in jezelf.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan even goed naar de kaart, zoek een rustig plekje en ga lekker liggen of zitten in een houding die voor jou prettig is. Zet de meditatie aan en laat gebeuren wat er mag gebeuren. Mochten er emoties loskomen, laat dat dan maar gebeuren. Heb je na de meditatie behoefte aan een luisterend oor, heb je vragen of iets anders, mail me dan gerust via de website van de Levenspadwandeling.

Meditatie de Zon

(copyright Jan Willem Koch)